Keresse meg a kapcsolat most

Születés dátuma:

Arra gondoltál user@domain.com ×

Ha létrehoztál egy fiókot, akkor e-mailben kapsz értesítéseket

Igen, betöltöttem a 18. évemet. A gombra kattintással megerősítem, hogy elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket, az Adatvédelmi irányelveket és a Sütikre (cookie) vonatkozó irányelveket

A legnagyobb magyar közösségi társkereső, anális szex

11982 Online felhasználók

Az anális szex.

Az anális erotikát erősen tabuként kezelik. Pedig férfiak és nők milliói próbálgatják az anális szexet. A végbélnyílás környéke gazdagon ellátott idegvégződésekkel, a nemi szervekhez legközelebbi erogén zóna, kapcsolatban áll a medence izmaival, és az orgazmusban aktívan részt vesz, mivel közben ritmikusan össze-összehúzódik.

Az anális szex, ma már nagyon gyakori a szeretkezések alkalmával főleg a fiatalabb korosztály körében.

Állítólag négyből egy pár kipróbálta már az anális szexet, mégis nagyon sok ember szemében tabunak számít a téma. A kíváncsiság általában elég hajtóerő ahhoz, hogy kipróbáljuk, mégis csak kevesek jutnak el az igazán élvezetes és gyönyört nyújtó végkifejlethez.

Minden nőnek lehet anális úton orgazmusa?

Sok ember leli tehát örömét az anális szexben, és egyes esetekben különleges és izgalmas orgazmus is elérhető anális stimulálás útján: a férfiak esetében a prosztata masszírozásán keresztül, a nők esetében a G-pont stimulálásával.

Elvileg minden nőben megvan a képesség arra, hogy orgazmusa legyen análisan és hüvelyileg is, hiszen a két tájék nagyon közel van egymáshoz, különösen kutyapózban, ráadásul a G-pontot is könnyen célba lehet venni.

Az anus ma már elismerten a gyönyör egyik forrása.

Ha egyszer megteszed attól a pillanattól kezdve, máris megváltozik a véleményed a dologról, akármit is gondoltál róla előzőekben. És milliók fantáziáját izgatja a kérdés, de még nem tették meg.

Ha szeretnél minőségi szex partner személyt találni akkor jó helyen jársz.

Ha érdekel a punci, segg, mell, dugás, popó, szopás akkor a DatingAnal neked való. Minden héten új lányok: tudjatok szexpartnert találni. Vannak lányok, akik imádják az anál, francia, bizarr sex játékokat?

Mindent megtalálsz, ami a szex, szerelem, szexpartner, erotika, szeretkezés, pornó témakör.

Ha itt keresel igényes partnert, megtalálod a DatingAnal oldalon.

Szex és szerelem, élvezet: ez mind megvan nálunk.