Finn din kontakt nå

Fødselsdato:

Mente du user@domain.com ×

Alle som oppretter en konto vil motta notifikasjoner per e-post

Jeg er over 18 år. Ved å klikke på denne knappen bekrefter jeg at jeg har lest og godtatt generelle vilkår og betingelser, personvern og regler om cookies.

Kunsten å gå bakveien. Gleden av anal sex

12007 pålogget medlemmer

Hvordan nyte anal sex.

Velkommen til DatingAnal! Norges mest avanserte datingtjeneste for voksne menn, kvinner og par som søker partnere for nye seksuelle opplevelser.

Leter du etter en skikkelig frekk kvinne eller mann som kan ta deg med storm? Noen som kan spice opp en kjedelig hverdag til at den blir så het at du må si stopp? Er du en av dem, eller vil du møte slike mennesker? Som sagt, DatingAnal er det riktige stedet!

Analsex gir sterkere orgasme.

Analsex har sitt opphav langt tilbake i tiden, i romertiden var bl.a. Cæsar en ivrig tilhenger av denne formen for sex. Om ham ble sagt: "Enhver kvinnes mann, og enhver manns kvinne".

Analsex, eller sodomi, har vekselvis vært lovprist og straffet med døden gjennom historien...Analsex er noe stadig flere får øynene opp for.

Hvor vanlig er analsex?

Oralsex er i dag etablert som en legitim praksis. Men for bare noen tiår siden var oralsex fortsatt temmelig tabuisert. Det er godt mulig at penetrering og stimulans via endetarmsåpningen allerede er en utbredt praksis i mange seksuelle relasjoner, både mellom menn, mellom kvinner og mellom kvinner og menn. Og kanskje kommer analsex med som et spørsmål i neste undersøkelse om nordmenns seksualvaner?

Stadig flere er enig i at «bakveien» er en kilde til nytelse man absolutt ikke bør nekte verken seg selv eller partneren.

Liker best analsex.

Hvis du ønsker å bli kjent med ekte kvinner og menn, som leter etter sex uten forpliktelser slik som deg, har du kommet til riktig sted. På DatingAnal møtes likesinnede mennesker som ønsker å leve ut erotiske eventyr med nye mennesker.

DatingAnal er bare for deg som ønsker å ha sex for å føle deg bra!

Fullfør registreringen og se hvem fra ditt område som er online akkurat nå.

Møt tusenvis av profiler ... Opprett deg her.

Prøv oss idag!